Hjemmeside · Webdesign

Ny hjemmeside · sprit nyt webdesign

Ny hjemme-side · sprit nyt webdesign

Søger du digital grafiker, webdesigner og webudvikler til design og udvikling af nyt og helt unikt website?

Hos IN FACT får du et kreativt, formstøbt og stilbevidst website, der overbeviser, fanger og fastholder dine kunder.

IN FACT har +20 års erfaring i digital kommunikation og design af hjemmesider. Vi arbejder b2b og b2g, og har løst opgaver indenfor myriader af spændende brancher, nicher og fagområder.

Webdesign

IN FACT hjælper dig trygt i gennem fra idé til lancering af ny hjemmeside

Kom godt fra start

Hvorfor er din hjemmeside übervigtig?

Tænk på dit website som selveste fyrtårnet i din online marketing. En platform med astronomisk betydning for din virksomhed og måske det sted, hvor dit allerførste kundemøde finder sted. Så ja, dit website spiller en stor rolle. Måske endda hovedrollen.

Din hjemmeside er også det websted, der etisk forankrer dine aktiviteter på SoMe og hvor kunderne søger hen, hvis de vil have bekræftet dine kompetencer, din legitimitet og din troværdighed.

Hos IN FACT får du en brugervenlig, skræddersyet og intuitiv webløsning med fuld fokus på dit forretningsområde, din kernefortælling og din forretningsmodel. Og tager du skridtet videre, hjælper vi også med et skabe levende indhold – både nu og i fremtiden.

Følg trinene herunder og find ud af, hvordan du kommer trygt og godt i gang med din nye hjemmeside og dit nye webdesign.

Step guide

Hvordan kommer du rigtig godt i gang med dit nye webdesign?

Møde og sparring

Vi snakker om dine ønsker og behov for en ny og tidsvarende webløsning. Helt afslappet. Vi gennemgår alt fra design og funktionalitet til webkommunikation og målgruppe. Tag gerne noter og stikord med under armen. 

1
Hosting og licenser

Vi skal også afklare, om du ønsker hosting hos os eller om du allerede har et godt webhotel, som du vil holde fast i. Derudover skal vi snakke priser og licenser til eksempelvis WordPress Builders og andre tredjepartsleverandører af systemer og plugins.

2
Pris og materialer

Vi udregner et tilbud eller estimat for design af dit nye website. Når du accepterer, aftaler vi milepæle og opgavefordeling mellem dig og os. Herunder levering af materialer til hjemmesiden fra dig: indhold, grafikker, logo i vektorformat og fotos.

3
Stil og grafisk udtryk

Din hjemmeside skal for alt i verden gå i rød tråd med dine brandfarver, din grafiske profil, din visuelle identitet og design guide. Har du ikke én, hjælper vi gerne. Vi går i dybden og aftaler typografi, grafiske elementer og illustrationer, farvepalette, animationer, stilart, stemning og emotionel appel.

4
Sitemap og struktur

Vi skal også have rigtig godt styr på strukturen af dit nye website – herunder sitemap. Vi tilrettelægger brugerrejser, flow, navigation og strategisk placering af de forskellige emner og indholdsområder. Altsammen med enorm betydning for sitets brugervenlighed og for den organiske SEO.

5
CMS og webdesign

Nu går vi i gang med selve webudviklingen i det valgte CMS – herunder funktionalitet, særlige features, styling og selve designopsætning. Efter aftale også content creation, on page SEO og eventuelt migrering af tidligere webtekster og grafisk indhold fra din nuværende hjemmeside.

6
Lancering af dit nye website

Du får hjemmesiden til gennemsyn og korrektur. Når vi har rettet til og du har godkendt det færdige resultat, publicerer vi dit nye site. Her sørger vi også for at bevare dine placeringer på Google, registrere sitemap på Google SC og igangsætte 301-redirects.

7
Hvad skal der nu ske?

Tillykke – din spritnye hjemmeside er online. Og husk, at det ikke er anbefalelsesværdigt at hvile på laurbærene – også selvom du måske er lettere forpustet efter et vellykket projektforløb. Dit websted skal forsat passes – både på indholdssiden og systemmæssigt.

Mangler du hjælp til sites videre evolution, nye indholdsområder, ændringer i hjemmesidedesignet og ikke mindst fornyet indhold, hjælper vi naturligvis gerne. Du kan også tage stilling til, om du fremover vil bruge IN FACT som fast webmaster

8
ikon pen

Webtekster & On Page SEO

Web-tekster & On Page SEO

Google elsker unikke og intelligente kvalitetstekster. Og gode webtekster skriver altså ikke sig selv. Udover konkurrent- og søgeordsanalyse, kræver de både brancheindlevelse, analytisk sprogforståelse og et mangfoldigt vokabular, som orkestreres med rytme og masser af jazz…

IN FACT har mange års erfaring i tekstindhold til hjemmesider, der både hiver en god læseoplevelse ned fra øverste hylde og som skubber din hjemmeside godt på vej mod toppen af Googles organiske SERP.