Grafisk og digital kommunikation

IN FACT Kommunikation & Webdesign bor i Svendborg

Om IN FACT

IN FACT Kommunikation & Webdesign arbejder med visuel og tekstuel kommunikation og marketing. Vi samarbejder med alle virksomhedstyper, institutioner og organisationer – offentlige som private.

Det lyder som en gammel og godt gennemtygget kliché, når vi siger: Ingen opgave er for lille. Ej heller for stor. Men vi mener det altså.

IN FACT danner ramme om et dynamisk team, der har haft hands on og løst kommunikationsopgaver i rigtig mange år – både digitalt og til tryk.

Værdisættet favner både respekt, en høj grad af fleksibilitet, intelligens og det helt tætte og nære kundesamarbejde. Og vi glæder os vildt til at møde dig og byde dig hjerteligt velkommen til IN FACT.

Kerneområder

Design af hjemmeside

UX webdesign til hjemmeside og webshop, webmaster service, avanceret webudvikling, API- og databaseløsninger, webhosting.

Webtekst og SEO

Tekstforfatning til hjemmesider og e-shops, on page SEO og hjælp til Googles Helpful Content-update.

Grafisk design og CVI

Udvikling og design af logo og visuel identitet, design guide, visitkort, alle tryksager, annoncer, kontorlinjer, digitale publikationer.

Webmaster service

Kommunikationsfaglig, journalistisk og teknisk hjælp til at holde din hjemmeside ajour.

Team og organisation

INILABs lillesøster

Teamet består af et solidt, sammentømret klyngefælleskab, der har kendt hinanden i årevis og som elsker kreativ sparring, at knuse problemer og at løse opgaver i plenum. Og bedst af alt at levere kommunikationsprodukter, der opfylder særlige krav fra vores mange enestående og højt værdsatte kunder.

IN FACT Kommunikation & Webdesign er INILABs datterselskab. I løbet af 2023 sluser vi en del webopgaver og webkunder over i den nye fløj. Og bare rolig – vores faglige dynamik, fantastiske arbejdsfællesskab og stærke kollegiale bånd er uforandret. Sågar CVR-nummeret er helt det samme.

INILAB bakker stærkt op om IN FACT i al det tekniske og det, som kræver software- og systemudvikling i løsning af opgaverne tillige med hosting og serverteknologi.

IN FACT støtter INILAB vise versa i al kommunikation – både internt, eksternt og der, hvor kompetencerne giver mening for INILABs kunder og samarbejdspartnere. Synergien er på ingen måde ny, men nu er det officielt.

Har du spørgsmål, er du hjerteligt velkommen til at kontakte os – uanset om du vil vide mere om IN FACT eller INILAB ApS.

Besøg inilab.dk