Grafisk design og produktion

Kreativ grafik til tryk og digitale medier

Søger du erfarne og kreative grafikere til design og layout af tryksager, nyt logo og udvikling af visuel identitet?

Dine grafiske tryksager og visuelle kommunikationslinjer er altafgørende i mødet med dine kunder. Det er lige nøjagtigt her, at du pirrer sanserne, vækker følelserne pg fanger den interesse, der i sidste ende styrker købelysten.

IN FACT´s grafiske team har plus 30 års solid erfaring med grafisk design, PR, udvikling af logoer og brandidentiteter, layout og eksekvering af elegante kontorlinjer til alle virksomhedstyper – offentlige som private.

Grafiske produkter

Klik eller hold musen over, og læs mere om de enkelte grafiske produktgrupper under hver låge.

Design af logo

Et unikt logodesign spiller hovedrollen i din visuelle identitet og er essentielt for opbyggelsen af dit brand.
In FACT hjælper dig med at skabe og designe et logo, der er værd at huske. Et logo, som skiller sig ud fra dine konkurrenter og som går i dialog med dine kerneværdier, repræsenterer dine visioner og understøtter din mission.

Visitkort

Gør indtryk med et veldesignet visitkort, der fortæller din historie med få penselstrøg og som er værd at gemme.
IN FACT designer, layouter og trykker dit nye visitkort i fuld overenstemmelse med din visuelle identitet. Tænk på det som en slags souvenir fra et godt møde. Det skal føles godt at røre ved og være så lækkert, at det ikke ender i nærmeste papirkurv efter dit kundemøde.

Brochure

Brochurer, flyers og foldere med høj brandværdi, der efterlader et permanent indtryk af din virksomhed.
IN FACTs grafiske team tilrettelægger, designer og trykker din næste salgsbrochure - uanset om det handler om en service, et produkt, event eller om den skal profilere din virksomhed. Naturligvis i tråd med din grafiske identitet og dine øvrige medie- og salgskanaler.

Magasin

Produktkataloger, blade og magasiner er sværvægtere og lidt af et puslespil at layoute og indholdsdisponere.
I de store tryksagsformater som blade, magasiner og kataloger, arbejder vi ud fra din visuelle identitet med komposition, rækkefølge og layout af tekst, billeder, illustrationer og evt. annoncer. Derudover opslag, spalter og udseende af faktabokse.

Digital grafik

IN FACT står klar til gribe din næste e-bog. Her er den grafiske designproces lig magasiner, kataloger og blade.
Også her arbejder vi ud fra din identitet med layout af tekst, grafik, opslag og spalter. Derudover hjælper vi med pdf-design og digitale datablade. Alt udgives i web-versioner, der ikke er datatunge og let indlæses i browsere og på mobile devices.

Annoncer

Grafisk design til annoncer – både digitale til web, skærme og sociale medier, og til tryk i aviser, blade og magasiner.
IN FACT designer salgs- og kampagneannoncer i alle formater og til indrykning i de medier, som du har planlagt. Lige fra trykte avisannoncer til annoncering på sociale medier og andre digitale platforme. Vi har masser af kreative indspark.

Dekoration

Øg brandsynligheden med indpakning og dekoration til biler, vinduer og entreprenørmateriale.
Brandfolier synliggør din virksomhed på alle leder og kanter. I trafikken, når du dekorerer din firmabil med reklame, logo og identitet. På byggepladsens maskinpark. Og ikke mindst i vinduer og glaspartier på kontorbygningen.

Stickers

IN FACTs grafikere leverer klistermærker og vejrbestandige stickers til en lang række produkter.
Stickers og klistermærker i alle størrelser og formater. Lige fra logomærker til værktøj og industrimaskiner til servicemærker i forbindelse maskintilsyn. Vi leverer også kreative streamers til biler, busser, varevogne og lastbiler.

Branding og visuel identitet

Brand awareness

Mangler du det knivskarpe og professionelle snit, der skaber brandkendskab, placerer dig top-of-mind og markant bidrager til den kundeloyalitet, som alle virksomheder stræber efter?

Lige netop her, er din visuelle identitet knusende vigtig. Med en stærk brandidentitet, planter du din virksomheds visuelle markører solidt i dine kunders bevidsthed. Du skaber m.a.o. awareness, og nu har du langt større chance for, at dine kunder rent faktisk husker dig og foretrækker netop dit produkt i købssituationen eller dit firma i valget af en kommende samarbejdspartner.

Logo, layout, brandfarver, typografi og repeterende grafiske elementer spiller altsammen en særdeles betydningsfuld rolle i din brandstrategi og marketing, og dermed også for din vækst, kundeloyalitet og markedsposition.

Tvivler din målgruppe på dig?

Nej, vel? En visuel identitet, der favner din kernefortælling i et solidt og gennemarbejdet grafisk design, kommunikerer professionalisme på alle leder og kanter. Dit kompetenceniveau står bøjet i neon, klart og tydeligt, og din målgruppe oplever ikke skyggen af tvivl omkring din virksomheds faglige integritet. 

Vi udvikler din grafiske profil og identitet

Lige netop her står vi klar til at hjælpe dig i mål med implementering af din corporate visual identity (CVI) i en lang række grafiske produkter – lige fra selve udvikling af den visuelle identitet og dit nye logodesign til opsætning og design af diverse grafiske tryksager, website, kontorlinjer, bil-dekorationer og øvrige salgsfremmende marketingsmaterialer.

Kom godt i gang

Sådan løser vi dine grafiske opgaver fra opstart til færdigt produkt

Dyk ned i designprocessen trin for trin – fra din spæde idé til det færdige, grafiske produkt lander i dine hænder.

Møde og opstart med grafikeren

Vi mødes med dig til en hyggelig og kreativ snak. Vi glæder os til at høre om de opgaver, som din virksomhed løser og hvilke ønsker, du har til os.

Vi spørger også ind til din kernefortælling og målgruppe, plus praktisk anvendelse og de konkrete behov, der er knyttet til det grafiske design og færdige produkt, som vi skal i gang med at skabe.

1
Research

Hvis vi ikke har alle parametre i hus, undersøger vi selv og henter det ind, som er relevant for dit grafiske design. Desuden foretager vi konkurrent-tjek, så dit logo, design og layout ikke ligner din nabos til forveksling.

2
Materialer fra dig

Inden vi for alvor går i gang med design og opsætning, har vi brug for al det, der er nødvendigt for at løfte opgaven. Eksempelvis noter, stikord, skitser, samt logo, designguide, billeder, grafik og færdig tekst.

3
Grafikeren tryller

Når al materiale er i hus og vi har snakket os tilrette omkring løsningen, går grafikeren i gang med selve designet af det grafiske produkt.

4
Grundig korrektur

Når vi er færdige, får du resultatet i korrektur. Her er det vigtigt, er du er helt oppe på de øverste lakridser. Få også gerne ekstra øjne på, så vi ikke ender med at sende fejl og mangler til tryk og print.

5
Færdig tryksag eller digitale produkt

Efter korrektur og GO fra dig, sender vi det færdige produkt i tryk. Afhentning eller levering sker i overenstemmelse med den aftale, vi indgår fra start. Er dit produkt digitalt, får du det tilsendt – klar til brug og implementering i rette medie.

6

Har du spørgsmål?

Er du sprængfyldt af gode idéer og kreative ønsker til dit logo eller dine grafiske produktlinjer, men fortsat i tvivl om, hvordan vi kommer godt i gang, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Grafik til alle medier, behov og formål

 • Logodesign og visuel identitet
 • Visitkort og flyers
 • Grafisk design til foldere og brochurer
 • Opsætning til magasiner og bøger
 • Annoncer til aviser og blade
 • Kataloger og datablade
 • Roll-ups og messematerialer
 • Plakater og bannere
 • Etiket- og emballagedesign
 • Digitaldesign – billeder og grafik til digitale medier
 • Grafik til markedsføring på Facebook og Instagram
 • E-bøger og PDF-design
 • Stickers og vejrbestandige klistermærker
 • Bilfolier og vinduesdekoration
 • Logotryk på arbejdstøj og øvrig beklædning